Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2018: Στη 10η θέση και οι δυο αθλητές του ΝΟ Χαλκίδας

Με τρεις δέκατες θέσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών/τριών κανόε-καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο.Χαλκίδος με την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στις 22-24 Ιουνίου 2018 στην πόλη Ταραγόνα της Ισπανίας.
Ο Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης συμμετείχε στο μονοθέσιο και στο διθέσιο καγιάκ στην απόσταση των 500 μέτρων. Οι εμφανίσεις του ήταν καλές και κοντά στους χρόνους του και για μια θέση έχασε την πρόκριση στον τελικό.Κατετάγη και τις δυο φορές 10ος.
 Τη 10η θέση κατέκτησε και η Ελευθερία Καμινάρη, η οποία συμμετείχε στο μονοθέσιο καγιάκ γυναικών στην απόσταση των 500 μέτρων. Ηταν η μικρότερη σε ηλικία από αυτές που συμμετείχαν και  σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ (2.04.057) στην απόσταση, χάνοντας την είσοδο της στο τελικό για μία θέση κι αυτή.
Οι δύο αθλητές του ΝΟ Χαλκίδας συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες με την εθνική ομάδα (από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου)  στο Αρόνζο της Ιταλίας.
Εκεί, συμμετέχουν μαζί με τον επίσης ΝΟΧίτη  Γιώργο Ευσταθίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων κάτω των 23 ετών.
Στη φωτογραφία και ο Χαλκιδέος  Δημήτρης Αντωνίου (αγωνίζεται με υποσχετική σε άλλο σύλλογο) που συμμετείχε κι αυτός στους Μεσογειακούς (10η θέση στα 200 μ. των ημιτελικών), ο Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, η Ελευθερία Καμινάρη μαζί με τους άλλους δυο αθλητές της Εθνικής Νίνα Μαρκέλλα Κάβουρα και Γιάννης Κουτσοποδιώτη.



Τα καλοκαιρινά μαθήματα συνεχίζονται κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 17:00-18:30 στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, στο κρηπίδωμα κάτω από το κόκκινο σπίτι. Έλα να κωπηλατίσεις, να παίξεις, να διασκεδάσεις, να γίνεις μέλος της ομάδας μας.
Γιατί είναι ωραίο να κάνεις κουπί!!!