Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Με την συμμετοχή των Ευθυμιάδη Κ. κια Καμινάρη Ε. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και Ολυμπιακό φεστιβάλ έπεσε η αυλαία για την αγωνιστική ομάδα-ραντεβού στις 4 Σεπτέμβρη

Με την συμμετοχή των Ευθυμιάδη Κωνσταντίνου και Καμινάρη Ελευθερίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων και Ολυμπιακό φεστιβάλ νεότητας αντίστοιχα, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας κανόε καγιάκ ήρεμων νερών για τη τρέχουσα σεζόν.
Μετά από την 11η θέση στο κ1 500 μέτρα στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα εφήβων ο Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος κατέκτησε την 19η θέση στο κ1 1000 μέτρα εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, μια πολύ σημαντική επιτυχία που θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη μιας και ο 11ος αθλητής έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο.
Από την άλλη η Καμινάρη Ελευθερία συμμετείχε στο Ολυμπιακό φεστιβάλ νεότητας με τις καλύτερες Ευρωπαίες αθλήτριες, μιας και η διοργάνωση ήταν στην ουσία μια μικρή Ολυμπιάδα, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στις αποστάσεις που έλαβε μέρος και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες για την συνέχεια.

Μετά από μια περίοδο ξεκούρασης η έναρξη των προπονήσεων της αγωνιστικής ομάδας για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει στις 4 Σεπτεμβρίου.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού-καλή ξεκούραση-καλές διακοπές!!!!