Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

5 αθλητές και 2 αθλήτριες του τμήματος καγιάκ ήρεμων νερών στις δοκιμασίες συγκρότησης εθνικών ομάδων




Αγώνων συνέχεια για το τμήμα καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο. Χαλκίδας,  μιας και το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 διεξάγεται η τελική φάση δοκιμασιών για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι :
Αντωνίου Δημήτριος και Ευθυμιάδης Ορέστης στην κατηγορία Ανδρών, οι Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Ευσταθίου Κωνσταντίνος και Ευσταθίου Γεώργιος, στην κατηγορία Εφήβων, και οι Καμινάρη Ελευθερία και Τσουκανέλη Βασιλιάννα , στην κατηγορία Νεανίδων.

Ο Ευσταθίου Γεώργιος, η Καμινάρη Ελευθερία και η Τσουκανέλη Βασιλιάννα συμμετέχουν  και στην κατηγορία παίδων- κορασίδων μιας και ηλικιακά ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία.

Επίσης πραγματοποιείται για 1η φορά και έλεγχος αθλητών/ τριών γεννημένων το 2004 και 2005, όπου συμμετέχει η αθλήτρια Δεμερτζή Δήμητρα.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή επιτυχία.




Τέλος, τα προγράμματα εκμάθησης κανόε καγιάκ για το καλοκαίρι 2017 ξεκίνησαν. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια άνω των 9 ετών, με στοιχειώδη γνώση κολύμβησης, και μπορείτε να μας βρείτε στο κρηπίδωμα (παραλία Χαλκίδας), κάτω από το κόκκινο σπίτι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 16:00-17:30 και Σάββατο πρωί 10:30-12:00