Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Διασυλλογικοί Πανελλήνιοι Αγώνες ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΗΡΕΜΩΝ ΝΕΡΩΝ και ΣΛΑΛΟΜ στη ΧΑΛΚΙΔΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11/2015



Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε – Καγιάκ, του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ   διοργανώνει για πρώτη φορά στη Χαλκίδα ταυτόχρονα Διασυλλογικούς Αγώνες ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΗΡΕΜΩΝ ΝΕΡΩΝ και ΣΛΑΛΟΜ.
 Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στην Ελλάδα μιας και ο Ναυτικός όμιλος Χαλκίδας είναι το μοναδικό σωματείο στην ελλάδα που αναπτύσσει και τις δυο Ολυμπιακές κατηγορίες του κανόε-καγιάκ με αξιοσημείωτες επιτυχίες. 


Ο 1ος λοιπόν διασυλλογικός Πανελλήνιος αγώνας Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου  με ώρα έναρξης 10.30 πμ και χώρο εκκίνησης τη μικρή γέφυρα της Χαλκίδας, με κατεύθυνση από το νότιο προς το βόρειο λιμάνι μιας και
οι αθλητές/τριες θα εκμεταλλευτούν τα ρεύματα του Ευρίπου που θα έχουν φορά προς εκείνη την κατεύθυνση την ώρα των αγώνων.

  Οι αγώνες Κανόε-Καγιάκ Ήρεμων Νερών θα έχουν ώρα έναρξης 12:30 μμ  στο βόρειο λιμένα μπροστά από την πλάζ Αστέρια. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι αγώνες θα διεξαχθούν στο νότιο λιμένα μπροστά από τον σταθμό των τρένων.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση του συναρπαστικού αυτού αθλήματος που έχει κάνει γνωστή τη Χαλκίδα μέσα από τις επιτυχίες των τμημάτων του.
Σας περιμένουμε όλους να παρακολουθήσετε και να χειροκροτήσετε τους αθλητές της Χαλκίδας αλλά και πολλών άλλων σωματείων απ’όλη την Ελλάδα!!







                             


                                   

                                                         


                                            
                  
Η εφορία κανόε-καγιάκ